Η Google έρχεται στο ΤΕΠΑΚ! Έτοιμοι για την πρόκληση;


Η Google επιστρέφει στο ΤΕΠΑΚ τον Φεβρουάριο του 2017 φέρνοντας στην Κύπρο τον διεθνή διαγωνισμό Hash Code, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν ομάδες που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον προγραμματισμό. Για την πρώτη φάση του διαγωνισμού θα δημιουργηθούν 2 κόμβοι στην Κύπρο, 1 στη Λευκωσία και 1 στα εργαστήρια του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό.

Το Hash Code είναι ένας διαγωνισμός προγραμματισμού, που διοργανώνεται από την Google για φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου. Σε αυτόν συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Για τη συγκρότηση των ομάδων απαιτείται η συμμετοχή 2 — 4  ατόμων, ηλικίας 18 ετών και άνω. Αφού διαλέξεις την ομάδα σου και τη γλώσσα προγραμματισμού, η Google διαλέγει ένα πραγματικό πρόβλημα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 φάσεις. Η πρώτη φάση, στις 23 Φεβρουαρίου 2017, αφορά την επίλυση των μηχανικών προβλημάτων στο εργαστήριο των κόμβων που θα στηθούν στην Κύπρο. Στη δεύτερη φάση, στην οποία προκρίνονται αυτοί των οποίων η δουλειά έχει αξιολογηθεί ως επαρκής από την ομάδα κριτών της Google, οι διαγωνιζόμενοι θα φιλοξενηθούν στην έδρα της Google στο Παρίσι την 1η Απριλίου 2017. Από αυτή την τελική φάση του διαγωνισμού θα ξεχωρίσουν οι 3 καλύτερες ομάδες. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μία τσάντα με δώρα από την Google.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στη διοργάνωση επισκεφθείτε την εκδήλωση στην ατζέντα του All About Limassol.

Πηγή: allaboutlimassol.com

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Η Google έρχεται στο ΤΕΠΑΚ! Έτοιμοι για την πρόκληση;

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format