Δείτε τις μοναδικές προσφορές από την Qatar Airways!


H Qatar Airways γιορτάζει τον ερχομό της νέας χρονιάς, με το Qatar Airways Travel Festival και προσφέρει αποκλειστικές προσφορές σε πτήσεις, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Πραγματοποιώντας κράτηση μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, εξοικονομείτε χρήματα στην Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση για ταξίδια μεταξύ από 11 Ιανουαρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2017.

Κατά τη διάρκεια του Qatar Airways Travel Festival θα χαρίζονται πάνω από 60 δώρα κάθε ημέρα ενώ τα μέλη του Privilege Cub θα κερδίσουν διπλά Qmiles .

Eπιπρόσθετα κάνοντας κράτηση για ένα εισιτήριο ενήλικα (από την συγκεκριμένη σελίδα) μεταξύ 9 και 16 Ιανουαρίου και ταξιδεύοντας από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2017, το παιδί (έως 12 ετών), θα ταξιδέψει δωρεάν.
Δυο παιδιά (έως και 12 ετών) ταξιδεύουν δωρεάν όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα για κρατήσεις κατά την διάρκεια της προσφοράς. Η προσφορά ισχύει για τους ναύλους: Economy Saver/Economy Value.

Για περισσότερες πληροφορίες/ όρους και προυποθέσεις επισκεφθείτε : http://www.qatarairways.com/gr/el/offers/travel-festival.page

 

 

 

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Δείτε τις μοναδικές προσφορές από την Qatar Airways!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format