6 σημάδια ότι δεν πρέπει να βγεις με τον τύπο που γνώρισες online


Μη σου κάνει εντύπωση αν σε λίγα χρόνια οι προπόσεις στους γάμους ξεκινάνε κάπως έτσι: «Ο Νίκος κατάλαβε πως η Κατερίνα είναι για εκείνον η μοναδική από το πρώτο snap».

Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική και επιφυλακτική με τις γνωριμίες που κάνεις στο Internet ή σε κάποιο dating app. Βλέπεις, μπορεί να είναι ένας από τους πιο – αν όχι ο πιο – διαδεδομένος τρόπος να γνωρίζεις καινούριους ανθρώπους, αλλά δεν παύει να κρύβει εκπλήξεις και μάλιστα όχι πάντα τόσο ευχάριστες.

Αν, λοιπόν, ο τύπος με τον οποίο μιλάς παρουσιάζει έστω και ένα από τα παρακάτω σημάδια, μάλλον δεν είναι και τόσο αξιόπιστος και καλό είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε συνάντηση μαζί του:

#1 Δεν έχει προφίλ σε κανένα από τα social media

Μιλάτε από το chat ενός online dating site και αρχίζει να σου αρέσει. Βλέπεις όμως ότι δεν έχει Facebook, Instagram, ούτε Snapchat. Χμμμμ, κάτι μου λέει ότι αυτή δεν είναι μία απόφαση που πήρε επειδή δεν είναι τύπος που του αρέσουν τα social media.

#2 Εξαφανίζεται για πολλές ώρες

Εκεί που μιλάτε και όλα πάνε μια χαρά, εξαφανίζεται από προσώπου γης και ξαναστέλνει μετά από 12 ώρες (ή και μέρες) με μια εντελώς παιδική δικαιολογία του τύπου «η γάτα μου έφαγε το ρούτερ και δεν είχα Internet».

#3 Σου στέλνει μηνύματα «καρμπόν»

Δηλαδή μηνύματα που μοιάζουν σαν το πρωτοχρονιάτικο «Καλή Χρονιά. Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σας φέρει υγεία και χαρά» που στέλνουν μερικοί σε όλες τις επαφές του κινητού τους.

#4 Αποφεύγει τις προσωπικές ερωτήσεις

Για την ακρίβεια εκείνος σε πεθαίνει στις ερωτήσεις και όταν εσύ τον ρωτάς «Και τι κάνεις; Με τι ασχολείσαι;», απαντάει κάτι αόριστο του τύπου «Μην βιάζεσαι βρε, όλα θα στα πω» ή απλώς αλλάζει θέμα. Λυπάμαι που θα σου χαλάσω το όνειρο,  αλλά οι πιθανότητες να είναι πρώην κατάσκοπος είναι ελάχιστες.

#5 Τα μηνύματα του έχουν ΠΑΝΤΑ σεξουαλικό περιεχόμενο (ή υπονοούμενο)

Δεν λέω ότι σου στέλνει κάθε μέρα μηνύματα με x-rated περιεχόμενο, αλλά κάθε βράδυ θα σε ρωτήσει αν είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι μόνο και μόνο για να αρχίσει τα «τι φοράς;» ή να σου πει πόσο θα ήθελε να είναι εκεί.

#6 Έχει μόνο μία φωτογραφία στο προφίλ του

Σε αυτή την περίπτωση τρία είναι τα πιθανά σενάρια. Πρώτο: Έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση. Δεύτερο: Ίσως και να είναι από του τύπους που δεν ασχολείται με αυτά. Τρίτο (και τρομακτικότερο): Χρησιμοποιεί μια τυχαία φωτογραφία από το ίντερνετ και πρόκειται για  ψεύτικο προφίλ.

Πηγή: yang.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

6 σημάδια ότι δεν πρέπει να βγεις με τον τύπο που γνώρισες online

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format