”ΤΡΙΦΤΕΣ” ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ!

Mια διαφορετική ιδέα για να απολάυσουμε τις πατάτες, που φτιάχνεται πολύ εύκολα και συνοδεύει τόσο ένα ψαρικό αλλά και ένα πιάτο με κρέας!

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
—————————-
4-5 μέτριες πατάτες
4 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο φρέσκο θυμάρι
1 φλ. τυρί κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι

ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ…

Δείτε περισσότερα στο mycooking.com.cy