Στημένη η σχέση για πασίγνωστο ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz (pic)


Τα τελευταία 24ωρα φημολογείται έντονα πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Μιχαήλ είναι ζευγάρι. Οι περισσότερες ιστοσελίδες αυτό υποστηρίζουν, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso το βράδυ της περασμένης Τρίτης εντόπισε σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο την Κατερίνα Καινούργιου, τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ και τον κολλητό του φίλο, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων μεταχειρισμένων ειδών Luxury Toys Γιώργο Περούλια.

pic2

Από την άλλη, το Nassos Blog και το gossip-tv.gr υποστηρίζουν πως αυτό είναι κατασκεύασμα από κοινούς γνωστούς τους με σκοπό να χτίσουν γέφυρες στα ΜΜΕ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Nassos Blog, o Βασίλης Μιχαήλ και η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζονται απο πολύ παλιά. Πάνε σχεδόν 10 χρόνια. Διατηρούν φιλικέως σχέσεις και ΜΟΝΟ. Το ραντεβού όντως έγινε…σε γνωστό εστιατόριο στα νότια προάστια αλλά όχι για να συσφίξουν τις σχέσεις τους και μέσα απο την τριβή να γεννηθεί φωτιά και έρωτας. Είναι γνωστό πώς ο εφοπλιστής εδώ και λίγους μήνες ασχολείται με την μουσική. Γράφει συνθέτει και παίζει ντράμς σε ένα γκρούπ που έχει φτιάξει μόνος με γνώμονα, αποκλειστικά και μόνο την τρέλα του για τους ήχους.

Σε αυτο το πλαισιο βρέθηκε με την Καινούργιου και της ζήτησε να παίξει σε ένα βίντεο κλίπ που ετοιμάζει. Και έτσι έγινε. Συμφώνησαν και σε λίγο καρό θα το δούμε στους δέκτες μας.

Πηγή: showbiz.com.cy

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Στημένη η σχέση για πασίγνωστο ζευγάρι της Κυπριακής Showbiz (pic)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format