Τούρτα με σοκολάτα, πορτοκάλι και μανταρίνι χωρίς ψήσιμο!

Υλικά συνταγής

  • Για τη βάση:
  • 24 μπισκότα όρεο
  • 1/4 φλ. τσαγιού λιωμένο βούτυρο
  • Για τη γέμιση με άρωμα πορτοκαλιού:
  • 1 συσκευασία ζελέ πορτοκάλι των 100 γρ.
  • 2 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκαλιού
  • 1/2 φλ. τσαγιού χυμό πορτοκαλιού
  • 2 1/2 φλ. τσαγιού σαντιγί
  • 5 μανταρίνια σε φέτες καθαρισμένες χωρίς κουκούτσια
  • Για την επικάλυψη γκανάς σοκολάτας:
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος πλήρης
  • 340 γρ. σταγόνες σοκολάτας κουβερτούρας ή σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομματάκια

Εκτέλεση συνταγής

Δείτε περισσότερα στο mycooking.com.cy