Ίσως, η πιο αστεία στιγμή στην ιστορία των ποδοσφαιρικών αγώνων.. στην Κρήτη!(vid)


Πριν από λίγες ημέρες θυμηθήκαμε τις απίθανες στιγμές που έζησαν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν πριν από μήνες στο γήπεδο «Μαρτινέγκο» για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των Νέων Εργοτέλη με την Χερσόνησο, όπου ο διαιτητής πρόσφερε άφθονο γέλιο σε μία από τις πιο αστείες στιγμές των ποδοσφαρικών αγώνων στην Κρήτη!

Ο διαιτητής έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα σφύρικε και θέλεησε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Ζαχαριουδάκη του Εργοτέλη. Ωστόσο, μπορεί να ήθελε, μπορεί να την έψαχνε πάνω του, αλλά σίγουρα δεν μπορούσε να την βρει γιατί την είχε ξεχάσει στα αποδυτήρια προτού βγει στον αγωνιστικό χώρο…

Ο ποδοσφαιριστής όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο αρνούνταν να βγει από το γήπεδο αν ο διαιτητής δεν του έδειχνε την κόκκινη κάρτα! Μετά από μερικά λεπτά αντιπαραθέσεων και γέλιου μέχρι δακρύων στην κερκίδα, βρέθηκε και δόθηκε στον διαιτητή ως πρόχειρη λύση μια εκπαιδευτική κάρτα με δύο χρώματα (λευκή από την μία πλευρά και κόκκινη από την άλλη). Όμως ο «άρχοντας του αγώνα» πρόσφερε ακόμη περισσότερο γέλιο κάνοντας νέο λάθος καθώς έδειξε στον ποδοσφαιριστή την λευκή όψη και όχι την κόκκινη!

Στο τέλος, βάζοντας τα γέλια ακόμη και ο ίδιος ο ρέφερι, έδειξε επιτέλους την κόκκινη κάρτα στον παίκτη των γηπεδούχων και ο Ζαχαριουδάκης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο… Απολαύστε τα πλάνα και γελάστε με την ψυχή σας!

daynight.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ίσως, η πιο αστεία στιγμή στην ιστορία των ποδοσφαιρικών αγώνων.. στην Κρήτη!(vid)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format