Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Times Square στη Νέα Υόρκη! Πάνω από 10 τραυματίες- Πληροφορίες για έναν νεκρό. (pics-video)


Ένα όχημα έπεσε με ταχύτητα σε ένα πεζοδρόμιο, παρασύροντας πεζούς στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Υόρκης, την Times Square. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον 13 τραυματίες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει κι ένας νεκρός, μια 18χρονη κοπέλα.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει απομονώσει την περιοχή. Ένας μάρτυρας είπε στο Reuters ότι είδε πάνω από 10 ανθρώπους να είναι τραυματισμένοι και πεσμένοι στο έδαφος και να τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν πρόκειται για ατύχημα ή για τρομοκρατική επίθεση, ενώ οι αρχές εξετάζουν κάθε περίπτωση. Προς το παρόν, το μόνο που είπαν είναι ότι πιθανότατα είναι ατύχημα, αν και οι μάρτυρες μιλούν για προφανή πρόθεση του οδηγού. 

“Όλοι έτρεχαν ουρλιάζοντας” είπε ένας μάρτυρας στο CBS. “Υπάρχουν παντού πεταμένα παπούτσια. Πάνω από 7 άνθρωποι μεταφέρθηκαν με φορεία, ενώ σκέπασαν έναν με μια ματωμένη κουβέρτα”. 

Ένας τραυματίας είπε ότι οι ενέργειες του οδηγού φαίνονταν να είναι από πρόθεση. Ένας άλλος είπε ότι το κόκκινο αυτοκίνητο οδήγησε ανάποδα και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Times Square στη Νέα Υόρκη! Πάνω από 10 τραυματίες- Πληροφορίες για έναν νεκρό. (pics-video)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format