Τάσος Πολυκάρπου: O Κύπριος skydiver σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ! (photos)


Τοποθετεί τη χώρα μας στο υψηλότερο βάθρο του wingsuit!

Ο Τάσος Πολυκάρπου, ο ταλαντούχος Κύπριος skydiver που έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες επιτυχίες, εξασφάλισε την θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, μετά το εντυπωσιακό του πέρασμα από το Διεθνές Πρωτάθλημα Αγγλίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PPC Wingsuit Performance. Με την DHL Express Κύπρου στο πλευρό του, κατάφερε να συμμετάσχει στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Netheravon, υπό την αιγίδα του διεθνής Οργανισμού FAI, κατακτώντας την κορυφή της βαθμολογίας αλλά και σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης.

Στον αγώνα, ο οποίος είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους στην Ευρώπη, έλαβαν μέρος 45 πρωταθλητές του αθλήματος, από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πραγματοποίησαν συνολικά 6 άλματα. Κάθε ένα από τα άλματα αυτά, περιλάμβανε αγώνα χρόνου, ταχύτητας και αποστάσεων και πραγματοποιήθηκαν από ύψος 2000-3000 μέτρων.

Ο Τάσος Πολυκάρπου, μιλώντας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, δήλωσε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με πολλές απαιτήσεις αλλά όλα είναι εφικτά αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και δουλεύεις σκληρά για να τον κατακτήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αφού η κατάκτηση της πρώτης θέσης βάζει την Κύπρο μας στον παγκόσμιο χάρτη του wingsuit και πλέον όλοι οι συναθλητές μου ξέρουν που βρίσκεται. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους πίστεψαν σε εμένα και ιδιαίτερα στην DHL Express Κύπρου που είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα».

«Ο Τάσος δουλεύει πραγματικά πολύ σκληρά και έχει επιτύχει πολλά στο άθλημά του μέσα από μια σταθερά ανοδική πορεία», δήλωσε ο Διευθυντής της DHL Express Κύπρου, κ. Βαλεντίνος Πιριπίτσης. «Η επιμονή, η αγάπη και η αφοσίωση του Τάσου για το wingsuit οδήγησαν σε αυτές τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις, κάνοντας όλη την Κύπρο περήφανη. Ως DHL Express Κύπρου είμαστε πάντα στο πλευρό του στηρίζοντάς τον να κυνηγήσει τα όνειρά του και είμαστε σίγουροι ότι ακόμη περισσότερες επιτυχίες θα έρθουν στο μέλλον».

Ο Τάσος Πολυκάρπου ξεκίνησε να ασχολείται με το Wingsuit Performance Competition από το 2012, και αφιερώνει αρκετές ώρες για εξάσκηση με τους καλύτερους πιλότους σε ζώνες ρίψεως σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει λάβει μέρος σε πολλά παγκόσμια πρωταθλήματα και έχει επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Τάσος Πολυκάρπου: O Κύπριος skydiver σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ! (photos)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format