Ο Φέλπς θα κάνει κόντρα με έναν λευκό καρχαρία. Ποιος θα νικήσει;(vid)


Ίσως αυτή τη φορά να χάσει. Ο Αμερικανός πρωταθλητής και ολυμπιονίκης της κολύμβησης, κάτοχος παγκοσμίων επιδόσεων με 28 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, εκ των οποίων τα 23 χρυσά ίσως να βρήκε τον αντίπαλο που θα τον νικήσει καθώς δέχθηκε να αντιμετωπίσει έναν λευκό καρχαρία.

Η είδηση είναι πραγματική. Ο Φέλπς συμφώνησε με το Discovery Channel να συμμετάσχει σε κάτι που δεν το έχει ξανακάνει άνθρωπος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

«Οι καρχαρίες είναι από τους πιο αποτελεσματικούς και πιο γρήγορους θηρευτές στον πλανήτη. Αυτός (ο Φέλπς) είναι ο σπουδαιότερος πρωταθλητής στη κολύμβηση που έχει υπάρξει. Όμως έχει ακόμη έναν αγώνα να νικήσει» γράφει το Discovery, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Time

“They are one of the fastest and most efficient predators on the planet: Sharks. He is our greatest champion to ever get in the water,” Discovery said. “But he has one competition left to win.”

Ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί κάτω από ποιες συνθήκες θα διεξαχθεί η κούρσα και πως θα προστατεύεται ο διάσημος κολυμβητής.

Σημειώνεται ότι ένας λευκός καρχαρίας σε νορμάλ συνθήκες κολυμπάει με 5 μίλια την ώρα, ωστόσο μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα της τάξεως των 25 μιλίων την ώρα.

Ο Φελπς έχει χρονομετρηθεί και το ανώτατο όριο της ταχύτητας που έχει φτάσει είναι τα 6 μιλια την ώρα.

Όπως και να έχει ο αγώνας είναι μοναδικός στην ιστορία και αναμένεται με μεγάλη αγωνία και ενδιαφέρον.

huffingtonpost.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ο Φέλπς θα κάνει κόντρα με έναν λευκό καρχαρία. Ποιος θα νικήσει;(vid)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format