Ταξίδευε 5 χρόνια για να γνωρίσει τους 626 φίλους της στο Facebook(pics)

Απίστευτη είναι η ιστορία της Tanja Hollander, η οποία αποφάσισε να γνωρίσει από κοντά τους 626 διαδικτυακούς της φίλους, για να καταννοήσει ποια είναι πραγματικά η μεταξύ τους σχέση.

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2010, όταν η καλλιτέχνις Tanja, που ζει στο Maine των ΗΠΑ, συζητώντας με φίλους της, αναρωτήθηκε ποια ήταν η σχέση της με όλους τους “φίλους” της στο Facebook. “Είμαι πραγματικά φίλη με όλους αυτούς τους ανθρώπους;”, ήταν η σκέψη που περιτριγύριζε το μυαλό της και στην οποία αποφάσισε να δώσει μια απάντηση.

Το σχέδιό της ήταν να επισκεφθεί και τους 626 φίλους της ανά τον κόσμο με σκοπό να τους γνωρίσει από κοντά και να τους φωτογραφίσει προκειμένου να ετοιμάσει ένα project που ήθελε.

Το ταξίδι της διήρκησε 5 χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2016. Επισκέφθηκε τέσσερις ηπείρους, 12 χώρες, 43 πολιτείες των ΗΠΑ και την υποδέχτηκαν σε πάνω από 400 σπίτια.

Όσο για την απάντηση που γύρευε… τη βρήκε. “Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις φιλίες στο διαδίκτυο και στις πραγματικές φιλίες. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι απλώς ένας διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας”, συμπέρανε.

e.topnews.gr