Αυτή είναι η νέα μόδα στα τατουάζ. Και πονάει(pics+vid)


“Armpit ink”. Η νέα “μόδα” στο τατουάζ, έχει να κάνει με τα σχέδια που “χτυπιούνται” στη μασχάλη.

Η περιοχή της μασχάλης είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και η διαδικασία ιδιαιτέρως επώδυνη. Παράλληλα, ο γενναίος που αποφασίζει να αποκτήσει ένα τέτοιο τατουάζ, θα πρέπει να κρατά για αρκετές ημέρες το χέρι του ελαφρώς ανοιχτό για να αποφεύγει τους ερεθισμούς κατά την περίοδο της επούλωσης.

Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι λάτρεις του body art αποκτούν ανάλογα σχέδια στο κορμί τους, ενώ το Instagram έχει κατακλυστεί από φωτογραφίες με ομολογουμένως, ευφάνταστες δημιουργίες. Λουλούδια, γεωμετρικά σχέδια, ή “συνέχειες” που για να τις δει κάποιος, θα πρέπει να σηκώσεις το χέρι.
Ανάλογο τατού έχει και η Lady Gaga.

Δύο χαρακτηριστικές δημιουργίες από το Ink Magazine όπου μπορείτε να δείτε περισσότερα ανάλογα τατουάζ:

 

 

 

 

 

Το περιοδικό προειδοποιεί πάντως ότι “είναι πολύ πιο επίπονο από όσο μπορείς να φανταστείς”. Όπως τονίζει άλλωστε το εξειδικευμένο site tattoostudios.gr, τα πιο ευαίσθητα σημεία περιλαμβάνουν το στομάχι, τα γεννητικά όργανα, το εσωτερικό μέρος των αγκώνων και των γονάτων, τις θηλές, τα πλευρά και τις μασχάλες. Αντίθετα, τα λιγότερο ευαίσθητα μέρη είναι τα χέρια, οι γάμπες, ο πισινός και οι μηροί.

Οι γιατροί ακόμη συστήνουν μεγάλη προσοχή ως προς τη δερματοστιξία στις μασχάλες, μιας και αν το δέρμα στο σημείο είναι “σκασμένο” ή πληγωμένο, τότε ενδέχεται να εισέλθουν στο σώμα βακτηρίδια και να προκαλέσουν λοίμωξη. Γι’ αυτό χρειάζεται επαυξημένη προσοχή σχετικά με τις βελόνες αλλά και με την περίοδο επούλωσης και φροντίδας.

news247.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Αυτή είναι η νέα μόδα στα τατουάζ. Και πονάει(pics+vid)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format