Οι οπαδοί της Σαν Λορένσο έφεραν το Despacito στα μέτρα της αγάπης τους(vid)


Στο Mουντιάλ της Βραζιλίας οι Αργεντίνοι έκαναν την διαφορά με την παρουσία τους στις εξέδρες, αλλά και συνολικά στην χώρα της σάμπας.

 

Το σύνθημα άλλωστε «Maradona es mas grande que Pelè..!», ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και τραγουδήθηκε από όλους σε παραλίες, στο γήπεδο, στα μαγαζιά παντού.

Την σκυτάλη από τους φίλους της Εθνικής πήραν οι φίλαθλοι της Σαν Λορένσο που κατάφεραν να δημιουργήσουν με την σειρά τους το απόλυτο σύνθημα του καλοκαιριού, της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα συνολικά.

Πήραν το ρυθμό του «Despacito» του απόλυτου τραγουδιού της χρονιάς και έφτιαξαν ένα σύνθημα που θα μείνει για χρόνια. Ένα σύνθημα που αν το βάλεις να το ακούσεις μία φορά, μετά είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να σταματήσεις για ώρες.

Οι άνθρωπο απλά απέδειξαν πως σαν τους Αργεντίνους στις εξέδρες δεν υπάρχει κανείς. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι, είναι πολύ μπροστά και αυτό το σύνθημα το δείχνει για ακόμα μία φορά. Απολαύστε το με μπάντα, χωρίς, σε κατάμεστο γήπεδο και θα δείτε πως και εσείς Θα αρχίσετε να το τραγουδάτε…

Πηγή: gazzetta.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οι οπαδοί της Σαν Λορένσο έφεραν το Despacito στα μέτρα της αγάπης τους(vid)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format