Η Κύπρος κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στην 25η Διεθνή Βαλκανιάδα Πληροφορικής


Ο Κυπριακός Σύνδεσμός Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) ενημερώνει πως συνεχίζονται οι επιτυχείς παρουσίες μαθητών μας σε Διεθνείς Διαγωνισμούς Πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, μόλις επέστρεψε με το χάλκινο βραβείο ο μαθητής Άσσος Άγγελος από την 25η Διεθνή Βαλκανιάδα Πληροφορικής (BOI 2017 – http://www.boi2017.md) που διεξήχθη στο Κισνάου της Μολδαβίας μεταξύ 2/7/2017 και 8/7/2017.

Την Εθνική Ομάδα εκπροσώπησαν οι μαθητές Άγγελος Άσσος από το Λύκειο Αγίου Νοεφύτου Πάφου, Παπαευριπίδης Ευρίπίδης Λύκειο Αγίας Φυλάξεως, Τζιαπούρας Αριστείδης από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, Φαλάς Χρίστος από τοThe English School. Συνοδοί της ομάδας ήταν οι Παύλος Παυλικκάς και Αδάμος Ττοφαρή

Οι Κυπριακές επιτυχίες στην Πληροφορική έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και o Σύνδεσμος δηλώνει περήφανος, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους συντελεστές της επιτυχίας, δηλαδή τους εκπαιδευτές οι οποίοι αφιλοκερδώς συμμετέχουν στη διοργάνωση των παγκύπριων διαγωνισμών, στην εκπαίδευση των διακριθέντων μαθητών, καθώς και στην προετοιμασία της ομάδας που λαμβάνει μέρος στους διεθνείς διαγωνισμούς.

paideia-news.com

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Η Κύπρος κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στην 25η Διεθνή Βαλκανιάδα Πληροφορικής

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format