Ο ψηλότερος έφηβος στην Ευρώπη που προορίζεται για το ΝΒΑ(pics-vid)


O Robert Bobroczky από την πόλη Αράντ της Ρουμανίας έκλεισε τα 17 πριν λίγες μέρες και έχει ύψος 2.3 . Ήδη scouts από το NBA παρακολουθούσαν την εξέλιξή του από όταν ήταν 13 χρονών, ενώ θεωρείται ο ψηλότερος έφηβος στην Ευρώπη από τα 15 του όταν ήταν 2.29.

Ο Bobroczky έπαιξε για τους U-16 Stella Azzurra, μία ακαδημία μπάσκετ στην Ρώμη, η οποία δημιούργησε και τον Andrea Bargnani, γνωστό αστέρι του NBA. Το τεράστιο ύψος του τον δυσκολεύει στο τρέξιμο, αλλά μόλις πάρει θέση, δεν τον σταματάει κανείς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα για αυτόν.

Το πολύ μεγάλο ύψος είναι κάτι συνηθισμένο στην οικογένειά του και όλοι ελπίζουν αυτός ο μικρός να γίνει ο νέος Kristaps Porzingis και να κάνει μία λαμπρή καριέρα στις ΗΠΑ, για αυτό τον λόγο ήδη μετακόμισε στο Οχάϊο όπου προπονείται στην ακαδημία του Spire Institute.

Εάν ο Bobroczky παραμείνει συγκεντρωμένος και κάνει όλα με βάση το σχέδιο, σίγουρα έχει μια τεράστια καριέρα μπροστά του, καθώς ακόμα είναι στην ανάπτυξη.

Έχει πολύ καλές ικανότητες, αλλά και πολύ δρόμο μπροστά του. Είναι σημαντικό να μάθει καινούργιες κινήσεις, όπως και να δυναμώσει το λεπτό του κορμό. Για αυτό το λόγο ακολουθεί πλέον δίαιτα που θα του αυξήσει τον όγκο σε συνδυασμό με προπόνηση με βάρη και κολύμβηση.

e-radio.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ο ψηλότερος έφηβος στην Ευρώπη που προορίζεται για το ΝΒΑ(pics-vid)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format