Δεύτερος αγώνας του 4ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος SUP 2017

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  ο δεύτερος αγώνας του 4ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος SUP  2017, στο Begafico Sailing Club στον Πρωταρά, με την συμμετοχή 31 συνολικά αθλητών!


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  ο δεύτερος αγώνας του 4ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος SUP  2017, στο Begafico Sailing Club στον Πρωταρά, με την συμμετοχή 31 συνολικά αθλητών!

Στην κατηγορία Άνδρες, 6χλμ με 14” η ανατροπή έγινε με τον με τον Christofer Bullant να τερματίζει πρώτος με διαφορά 5″ από τον  Zacho Koumoudiou και στην 3η θέση ο Χρύσις Αριστοδήμου!

Στην κατηγορία 12,6’’ 6χλμ, πρώτος τερμάτισε και πάλι ο Γιώργος Κλινάκης ενώ στην κατηγορία FUN 2χλ o Πάρης Γεωργιάδης!

Στις γυναίκες, στην κατηγορία 6χλμ 14’’, πρώτη τερμάτισε η Άννα Κούλα, στα 6χλμ. 12,6’’ η Μαρία Παναγή ενώ στην κατηγορία FUN 2χλ, η Kirsty Collins!

Τέλος στους Παίδες, πρώτος στην κατηγορία 6χλ 14” τερμάτισε o Αλέξανδρος Βασιλείου, στα 6χλμ. 12,6’ ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης και στην κατηγορία Fun 2χλ, ο Νότης Καζαμίας!

Με τη σανίδα και το κουπί ανά χείρας, την εμπειρία και τους βαθμούς του πρώτου και δεύτερου αγώνα, αθλητές και διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα στο Windsurfers on Tour θα φιλοξενηθεί ο 3ος αγώνας της χρονιάς.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με τον τέταρτο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στις 8 Οκτωβρίου 2017 στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε, στο “The Spot. Ένα αγώνα που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και θα κρίνει όχι μόνο τους πρωταθλητές Κύπρου αλλά και τους τυχερούς νικητές (κατηγορίας 12’6’’ και κατηγορία 14’0”).

Mε τα φτερά της Aegean Airlines, oι νικητές θα ταξιδέψουν μέχρι την Κόρινθο για να λάβουν μέρος, στον τελευταίο αγώνα του 7ου Hellenic SUP CUP 2017, τον Διάπλου του ιστορικού Ισθμού της Κορίνθου! Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι, ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας, φύλου και συμμετοχής ή όχι στο προηγούμενο αγώνα.

Αναλυτικά τα Αποτελέσματα του 1ου αγώνα:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διοργανωτή www.kitemed.com .

 

Λιγα λογια για το SUP – Stand Up Paddle Surfing – Όρθια Σανιδοκωπηλασία

 

Το SUP ή αλλιώς Stand Up Paddle Surfing έχει τις ρίζες του αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν. Αρχαίες φυλές στην Αφρική και στην Νότια Αμερική χρησιμοποιούσαν κανό ή άλλα σκάφη, όρθοι ή γονατιστοί για να ταξιδέψουν ή να βρουν τροφή. Η μοντέρνα όμως έκδοση γεννήθηκε στην Πολυνησία και εξελίχθηκε στη Χαβάη. Σήμερα το SUP είναι ένα από  τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο με αρκετούς επώνυμους αθλητές, αστέρες του Hollywood, πολιτικούς και επώνυμους να δηλώνουν φανατικοί του αθλήματος, το οποίο ονομάζεται και social sport αφού πολλοί άνθρωποι μαζί μπορούν να κωπηλατούν πάνω στα paddleboards τους, να συνομιλούν μεταξύ τους, να γυμνάζονται περιμένοντας να πιάσουν το επόμενο κύμα.

 

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Δεύτερος αγώνας του 4ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος SUP 2017

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format