Υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία στην αναπληρώτρια καθηγήτρια Δρ Αικατερίνη Λαμπρινού

Για το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Women Transforming Leadership Programme


Υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία στην αναπληρώτρια καθηγήτρια Δρ Αικατερίνη Λαμπρινού του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Women Transforming Leadership Programme

Η Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία στηρίζει τις γυναίκες στην καρδιολογία οι οποίες σκέφτονται να αναλάβουν ή ήδη κατέχουν ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία ή στο χώρο στον οποίο εργάζονται, προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους οποίους έχουν θέσει.

Για αυτό το λόγο, στο τελευταίο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας ανακοινώθηκαν 8 υποτροφίες για το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Women Transforming Leadership Programme. Το Women Transforming Leadership Programme είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης το οποίο προσφέρει την ευκαιρία στις γυναίκες να συζητήσουν και να ξεπεράσουν προσωπικά ή επαγγελματικά εμπόδια, να αναπτύξουν αυξημένη αυτογνωσία για το έργο τους και να αξιοποιήσουν όλες τις προοπτικές στην καριέρα τους.

Η μια υποτροφία δόθηκε στην Δρ Αικατερίνη Λαμπρινού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία είναι η Πρόεδρος του Συνδέσμου Νοσηλευτικής και άλλων συναφών επαγγελμάτων καρδιολογίας της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. Είναι η πρώτη επαγγελματίας από τη Νότια Ευρώπη η οποία κατέχει τέτοια θέση, ενώ υπήρξε και το νεαρότερο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας.

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Καρδιολογική Εταιρεία στην αναπληρώτρια καθηγήτρια Δρ Αικατερίνη Λαμπρινού

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format