Εμπρησμός στο πολυτελές αυτοκίνητο του ποδοσφαιρικού παράγοντα Γιώργου Κούμα

Στο στόχαστρο εμπρηστών το όχημα του αναπληρωτή προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα – Καταστράφηκε ολοσχερώς – Διερευνά η Αστυνομία – Καταδικάζει η ΚΟΠ – Όλες οι πληροφορίες

Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο πολυτελές όχημα, αξίας 200 περίπου χιλιάδων ευρώ, του αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα, και ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει ο ποδοσφαιρικός παράγοντας, στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από τη φωτιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Καταδικάζει η ΚΟΠ

Η ΚΟΠ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει την “κακόβουλη και άνανδρη ενέργεια εμπρησμού” που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του αυτοκινήτου του Αναπληρωτή Προέδρου της Γιώργου Κούμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΠ, η Ομοσπονδία εκφράζει τη συμπάθεια και στήριξή της στον κ. Κούμα και καλεί την αστυνομία να ενεργήσει αποτελεσματικά για σύλληψη και καταδίκη των ενόχων για την εγκληματική τους πράξη.

cyprustimes.com