Αίσιο τέλος.. Στην Κύπρο η 4χρονη Μαρί Ελένη- Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση

Μετά από 166 μέρες επέστρεψε στο σπίτι της η Marie – Έφτασε στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής – Η συγκινητική ανάρτηση

Στο σπίτι της επέστρεψε μετά από 166 ημέρες η 4χρονη Μαρί Ελένη. Η περιπέτεια που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο έφτασε στο τέλος της αφού η Marie το πρωί της Παρασκευής επέστρεψε στην Κύπρο και στο σπίτι της.

Μέσα από το γκρουπ του facebook «help us bring her home», η οικογένεια της 4χρονης ευχαριστεί για άλλη μια φορά όσους βοήθησαν στο να φτάσει στο τέλος του το μαρτύριο.

Αναλυτικά:

«Η μαμά της Μαρίε παραδίδοντας μαθήματα αξιοπρέπειας και αγάπης σε όλους μας, περπάτησε για 166 ημέρες γυρεύοντας το μωρό της. Πάλεψε με γίγαντες μέσα στο σκοτάδι. Την Τρίτη έφτασε στο φως. Αγκάλιασε το αστεράκι της και μετά από 3 ημέρες το έφερε στο σπίτι του.

Η Μαρίε είναι τώρα στο δωμάτιο της, στην αγκαλιά της γιαγιάς και του παππού. Σε αυτούς που την αγαπούν και που θα της κρατούν το χέρι σε κάθε βήμα της.

Η Μαρίε είναι στο σπίτι της.

YOU helped us bring her home. Εσείς. Υποκλινόμαστε και σας ευχαριστούμε.

Θα δώσουμε όλοι τον χρόνο και τον χώρο στην Μαρίε μας να απαριθμήσει τα παιχνίδια της, να στολίσει τις κούκλες της, να μαγειρέψει στην κουζινουλα της. Θα είμαστε δίπλα της, σιωπηλά και διακριτικά να την καμαρώνουμε.

Η Μαρίε, είναι στο σπίτι της.

Σας ευχαριστούμε Άνθρωποι.»

cyprustimes.com