Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μονοπώλησαν αρκετά το ενδιαφέρον σαν ζευγάρι μετά την συμμετοχή του παρουσιαστή στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor.

Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, έγινε αρκετά γνωστή μέσα από αυτό καθώς υπερασπίστηκε μέχρι τελικής πτώσεως τον σύζυγό της, όταν οι περισσότεροι βρέθηκαν απέναντί του με την συμπεριφορά και τον άσχημο χαρακτήρα που η παραγωγή του παιχνιδιού παρουσίασε προς τα έξω.

Για το ζευγάρι λοιπόν αυτό, γνωρίζαμε τα πάντα ή μάλλον πιστεύαμε πως γνωρίζαμε τα πάντα.

Aνακαλύψαμε κάτι που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα για εκείνη και που το ζευγάρι δεν είχε μιλήσει ποτέ, μέσα στα τόσα χρόνια, γι’ αυτό.

Αναφερόμαστε φυσικά, στο επίσημο δελτίο της ομοσπονδίας για την συμμετοχή της Όλγας Πηλιάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου… Στο δελτίο αυτό αναγράφεται πάνω πως η καταγωγή της Όλγας δεν είναι ελληνική αλλά αλβανική.

Δηλαδή η Όλγα Πηλιάκη είναι από την Αλβανία και το πραγματικό της όνομα είναι Όλγα – Αφροδίτη Πιλάκη.

Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι κακό! Ο ρατσισμός στην χώρα μας έχει εξαλειφθεί εδώ και καιρό απλώς κανείς μας δεν γνώριζε ούτε το πραγματικό όνομα της Όλγας ούτε την καταγωγή της και το θεωρήσαμε πολύ ενδιαφέρον.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ για αυτό και καλά κάνει γιατί δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος απλά το σας το παρουσιάζει γιατί ενώ νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα για το ζευγάρι τελικά κάναμε λάθος.

Youweekly.gr