Επική αγγελία: Κύπριος μόνος ψάχνει για σύντροφο και μάλιστα ξέρει και πόσο θα ζήσει!(pic)

Είναι πλέον σε ηλικία που όχι μόνο ξέρει τι θέλει αλλά είναι και σε θέση να γνωρίζει πόσο ακόμη θα… ζήσει! Μάλιστα καλά διαβάσατε. Τώρα τι του έμεινε; Μα να βρει μία γυναίκα που θα περάσει τα υπόλοιπα (θα σας πούμε και αριθμό) χρόνια της ζωής του μαζί της.

Και τώρα να σας εξηγήσουμε περί τίνος πρόκειται… Έπεσε στην αντίληψη μας μία ιδιαίτερη δημοσίευση σε εφημερίδα αγγελιών που κυκλοφορεί στην Κύπρο και συγκεκριμένα βρίσκεται στη στήλη «Γνωριμίες».

Η αγγελία αναφερόταν σε έναν συνταξιούχο καθηγητή, ηλικίας 68 χρόνων, ο οποίος είναι χήρος, ωραίος και γενικά ευπαρουσίαστος -δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος- και ζητά γνωριμία με κυρία. Στο μεταξύ αναφέρει ότι δεν έχει οποιεσδήποτε υποχρεώσεις, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Φυσικά καλό θα είναι η ενδιαφερόμενη να ζητήσει λεπτομέρειες.

Μέχρι εδώ όλα καλά! Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι ότι ζητά γνωριμία με κυρία για τα υπόλοιπα… 32 χρόνια της ζωής του. Άρα εκτός από εμφανίσιμος ο κύριος είναι και εξηγημένος αφού δηλώνει τις προθέσεις του.

«Σε θέλω κυρία μου αλλά για τα υπόλοιπα 32 χρόνια της ζωής μου…». Άρα το έχει σκοπό να φτάσει τα 100 έτη. Σε περίπτωση όμως που τα ξεπεράσει τότε μάλλον θα θέλει να ζήσει ως ελεύθερο πουλί!

Τώρα για το να «φύγει» πιο νωρίς δεν το συζητάμε γιατί τέτοιους τυπάδες τους χρειαζόμαστε. Αλλά έτσι για καλό και για κακό η κυρία σύντροφος ας συζητήσει κι αυτό το ενδεχόμενο και που ξέρει ίσως βγει κερδισμένη.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι δε φαίνεται να έχει απαιτήσεις αφού δε βάζει καν κριτήρια στην αγγελία του!

Αν ενδιαφέρεστε… τρέξτε καλέ στα περίπτερα πριν είναι αργά. Ψάξτε τις εφημερίδες με τις αγγελίες -δεν είναι πολλές- και θα τον βρείτε!

cyprustimes.com