Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του στο NOMADS

Οι παίκτες του NOMADS, εκτός από την «μάχη» στα αγωνίσματα του παιχνιδιού, κάνουν αρκετές φορές προσωπικές εξομολογήσεις μπροστά στην κάμερα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι εκείνος που στο αποψινό επεισόδιο θα μιλήσει με λόγια καρδιάς.

Λίγο πριν το αγώνισμα για την ασυλία, το μοντέλο δέχεται ως δώρο ένα λούτρινο αρκουδάκι και μία σοκολάτα από τον ανιψιό του και, μεταξύ άλλων, μιλά για την απουσία του πατέρα του από την ζωή του.

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε κάποιες σχέσεις. Δεν είναι ότι είναι κάτι που έχω στο κεφάλι μου, ή ένα φρένο, ή ένα στοπ, ή μια διέξοδος, που έχω βάλει σ’ αυτή την ιδιότητα και στον άνθρωπο που με έφερε στη ζωή. Είναι κάτι που το συζητάω και δεν το συζητάω. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί ή όχι. Είναι κάτι που έχω αποδεχτεί», λέει και συνεχίζει: «πατρική φιγούρα… Ήμουν αρκετά τυχερός που στη ζωή μου υπήρχαν δύο άνθρωποι-“σταθμός”. Ο ένας ήταν ο παππούς και ο άλλος ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών που έκανα. Νομίζω ότι για έναν άντρα είναι πολύ σημαντικό να έχει έναν ήρωα».

Δείτε στο βίντεο το απόσπασμα:

peoplegreece.com