Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus παρουσιάζει για πρώτη φορά το μεταπτυχιακό MBA εξ αποστάσεως στη μειωμένη τιμή των €5000

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής του, ανακοινώνει τη δυνατότητα απόκτησης του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Master in Business Administration (ΜΒΑ) με τη μέθοδο εξ αποστάσεως (Distance Learning).

Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου παρουσιάζει για πρώτη φορά το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην μειωμένη ειδική τιμή των €5000, αποκλειστικά για καινούργιους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Ιανουάριο του 2018.

H συγκεκριμένη μέθοδος διδασκαλίας προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα ολοκλήρωσης του πιο πάνω μεταπτυχιακού τίτλου χωρίς να τίθεται αναγκαία η παρουσία τους στις διδακτικές αίθουσες. Η Βρετανική Ποιότητα που χαρακτηρίζει το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus είναι διασφαλισμένη αφού πρόκειται για μεταπτυχιακό τίτλο πλήρως αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας (QAA – Quality Assurance Association) του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBΑ υπάγεται στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus και αποτελεί ένα διεθνούς φήμης, αναγνωρισμένο, και πιστοποιημένο τίτλο σπουδών. Κατά την διάρκεια του προγράμματος, οι σπουδαστές μέσω ασύγχρονων εξ αποστάσεως μεθόδων θα παρακολουθήσουν εμπεριστατωμένα μαθήματα ενώ θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες τα οποία θα δώσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρίες που χρειάζονται για να χτίσουν ή να διατηρήσουν μια επιτυχημένη διευθυντική ή επαγγελματική καριέρα ή διοικητική σταδιοδρομία στον τομέα τους.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από καταξιωμένους και έμπειρους ακαδημαϊκούς που με την χρήση υψηλής τεχνολογίας και οπτικοακουστικών μέσων προσφέρουν τις διαλέξεις του προγράμματος με την καλύτερη ποιοτική ακαδημαϊκή πανεπιστημιακή εμπειρία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο 24 694 000 ή την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus www.uclancyprus.ac.cy.