Δεν θα πιστεύετε τι τρόπο βρήκε αυτό το ξενοδοχείο για να καταπολεμά τη μοναξιά των πελατών του!(pic)


Εναν μοναδικό τρόπο για να καταπολεμά τη μοναξιά των πελατών του βρήκε ένα ξενοδοχείο στο Βέλγιο. Το ξενοδοχείο βρήκε τον τέλειο τρόπο έτσι ώστε οι πελάτες του να μην έχουν την ανάγκη του Facetime για να βρουν λίγη παρέα.

Ποια δυνατότητα τους δίνει; Να… νοικιάσουν ένα κατοικίδιο και συγκεκριμένα ένα χρυσόψαρο.

Μάλιστα, το εν λόγω ξενοδοχείο λόγω της πολιτικής του rent-a-fish είναι δημοφιλής στο TripAdvisor και έχει και πολύ καλές κριτικές.
Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου Ντέιβιντ Ντιλέν, μιλώντας στον Independent είπε ότι ξεκίνησαν την πολιτική αυτή πριν μερικά χρόνια. «Η ιδέας ήταν να εκπλήξουμε τους πελάτες μας, όπως κάνουμε πάντα. Οι αντιδράσεις τους είναι τέλειες. Χαμογελούν, βγάζουν φωτογραφίες».
Για να νοικιάσει κανείς ένα χρυσόψαρο για μια εβδομάδα, μαζί με τη γυάλα του εννοείται, πρέπει να πληρώσει 3,5 ευρώ.

Για όσους διαμαρτύρονται ότι τα ψάρια μπορεί να μην περνάνε και πολύ καλά, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου έχει να δηλώσει ότι το προσωπικό τους συμπεριφέρεται ιδιαίτερα καλά και ότι δεν είναι τυχαίο ότι κάποια χρυσόψαρα είναι ακόμη και τεσσάρων ετών. Εξήγησε δε ότι έχουν και ένα ενυδρείο με φυτά και οξυγόνο όπου βάζουν τα χρυσόψαρα όταν και για όσο πιστεύουν ότι το χρειάζονται.

Η.. αποκάλυψη του ξενοδοχείου έγινε όταν η Μισέλ Κουκ τουίταρε τη φωτογραφία του φίλου τους με το ψάρι, στο ξενοδοχείο, πριν λίγες ημέρες:

iefimerida.gr

What's Your Reaction?

Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Like Like
0
Like
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Δεν θα πιστεύετε τι τρόπο βρήκε αυτό το ξενοδοχείο για να καταπολεμά τη μοναξιά των πελατών του!(pic)

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Gif
GIF format